Sociala medier annons Uppsala

Ansök om tjänsten som Paid Social här!

Paid Social <3 Inspot! Är det dig vi letar efter?

Nu har du din chans! Inspot växer så det knakar och vi är i behov av en ny kollega på heltid till vårt SoMe-team. Vill du lära dig mer om att arbeta med paid social och digital marknadsföring eller drömmer du om en arbetsplats som man faktiskt längtar efter att gå till varje morgon? Då kanske det är just dig vi letar efter! Vänta inte på bättre tider – skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.

Är det dig vi söker? 
Vi söker nödvändigtvis inte efter en färdig super-social-media-specialist med 10 års erfarenhet av branschen. Det viktiga är att du vill utvecklas och jobba för att ta våra kunder till nästa nivå – varje dag. För att du ska trivas i tjänsten och kunna bli ditt bästa jag är det viktigt att du brinner för digital marknadsföring, har höga ambitioner och ett öga för design. Vi ser även att du talar flytande svenska, engelska och att du inte är rädd för att ta för dig. Att du är noggrann, effektiv och strukturerad i ditt arbete är också ett stort plus.

Så här kan en vanlig vecka se ut:
Som paid social har du ett flexibelt arbete där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter en person som är motiverad till att utvecklas inom innehållsproduktion, annonsering och kampanjoptimering i sociala medier.

Måndag: Planera och sätta upp strategier för olika kanaler (glöm inte kaffepaus kl 10.00)
Tisdag:  Skapa innehåll (massa innehåll…lunch på stan kanske?)
Onsdag:  Planera, skapa och genomföra kampanjer (kom ihåg att smaka på det som går)
Torsdag:  Tolka och analysera resultat/statistik (YES! Vi tog målet den här veckan med)
Fredag:  Presentera utfall och resultat i tydliga rapporter (& fredagsfika kl 15.00 såklart) 

Kortfattat om Inspot – din digitala intäktsbyrå
Inspot är den personliga intäktsbyrån där det jobbar ett 30-tal kollegor som spelar pingis på lunchen, fikar tillsammans på fredagar och har spelkvällar på kontoret i Uppsala lite då och då. Vi är ett snabbt växande företag som söker nya härliga kollegor som vill bli en del av vårt team.

Sök tjänsten som Paid Social Specialist redan nu!

Frågor om tjänsten besvaras av David Wiberg på telefonnummer 070-784 43 14 eller via mejl: [email protected].

Meny