fbpx

Impact Solution – väloptimerade landningssidor gav resultat!

Utmaning

Impact hade tidigare testat landningssidor/kampanjsidor med trafik från facebook och instagram annonsering med uteblivet resultat.

Uppdrag

Utveckla en kampanj tillsammans med Impact och Nocco Energidrycker för att sälja varuautomater.

Leverans

Vi har utvecklat ett koncept med kampanjsidor för att driva in varma leads från gym, sport och padelhallar som är intresserade av att köpa varuautomater. Kampanjerna har gått på Facebook, Instagram och i Googles nätverk.

Resultat

Besök till kampanj: 22 368
Antalet leads: 212
Closing-rate: 30,2%
Antal nya avtalskunder: 64

Inspot fick i uppdrag att tillsammans med Impact Solution och Nocco energidrycker utveckla en kampanj, där målsättningen var att nå fler kunder som kan vara intresserade av att investera i en varuautomat. Slutkunden som kampanjen skulle nå ut till var bland annat ägare till gym, sportanläggningar och padelhallar. 

Tidigare hade Impact Solution testat att annonsera på både Facebook och Instagram med hjälp av diverse kampanjsidor. Resultatet från annonseringen var dock långt bort från de mål som satts upp, vilket gjorde att kampanjsidan/landningssida inte alls var lönsam. 

Impact solution behövde då tänka om och Inspot kopplades in. Tillsammans utvecklade vi ett nytt koncept med kampanjsidor där vi hade samma mål som ovan, att skapa kampanjer med en hög konverteringsgrad. 

Med hjälp av väloptimerade landningssidor där löpande A/B-testning prioriteras och där effektiva målgrupper stod i fokus lyckades vi snabbt få ett bra resultat. Kampanjerna styrdes ut till rätt målgrupp på både Facebook, Instagram och i Googles nätverk vilket ledde till att vi direkt fick in varma leads till Impact Solutions säljorganisation. 

Resultat

Med väloptimerade landningssidor som vi löpande A/B-testat och effektiva målgrupper har vi lyckats leverera varma leads till Impact säljorganisation.

Under sex veckors tid gick kampanjerna ut på sociala nätverk med rätt målgrupp och fokusområde, vilket ledde till att Impact Solutions fick in hela 64 nya avtalskunder. 

Vi på inspot vill tacka för förtroendet och den spännande resa vi fick göra tillsammans med Impact och Nocco, och hoppas att vi får jobba tillsammans igen inom snar framtid.

Är du också i behov av vägledning i annonserings-djungeln? Kontakta oss redan idag för att se hur vi kan hjälpa dig och ditt företag.

Witamin well logga
Barebells logga

Vill du öka intäkterna och få bättre lönsamhet i din marknadsföring?

Då har du kommit rätt! Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå era mål!

Få kostnadsfri offert