Vattenbutiken – digital marknadsföring driver stora intäkter!

Vattenbutiken startade upp sin verksamhet för femton år sedan och är idag ett väletablerat företag inom poolbranschen. Till en början var tanken att företaget skulle jobba med allt inom vatten, men sedan 11-12 år tillbaka fokuserar de nu endast på allt inom pool och spabad. 

I början av Vattenbutikens etablering på marknaden jobbade de endast med tidningsannonser som enligt Kent (VD och hälftenägare) kändes både överprisade och som dessutom inte gav några större resultat. Vattenbutiken bestämde sig då för att sluta med annonserna i gammelmedia, vilket resulterade i att försäljningen fortfarande stod stadigt men utan utveckling. 

“ Vi hade ingen erfarenhet av digital marknadsföring innan Inspot kom in i bilden. När vi först fick möjlighet att jobba med Inspot gjorde vi en testperiod på några månader och där blev vi extremt överraskade!”

– Kent. (VD och hälftenägare)

Sedan den första testperioden har inspot fått ett fortsatt förtroende av Vattenbutiken att sköta den digitala marknadsföringen. Idag kan vi stolt säga att vi har gått igenom en stor utvecklingskurva tillsammans.

Resultat

Under de tre första månaderna som Inspot fick ta över marknadsföringen av Vattenbutiken ökade tillväxten på webben med 500%. Det slutade med att Kent fick ringa till Inspot i slutet av maj förra året och berätta att Inspot var tvungna att stoppa all annonsering ett tag. Anledningen var helt enkelt att de inte hann med att packa alla ordrar som rullade in. Sedan dess har utvecklingen fortsatt framåt och idag har Vattenbutiken ökat sina intäkter med nästintill 100% på två år, majoriteten kommer från webben där Inspot varit med och drivit utvecklingen.

“Jag skulle rekommendera Inspot för att de dels är trevliga att ha och göra med, sen upplever jag att de har spetskompetensen  i de olika områden som jag vill ha hjälp med. Jag får också alltid snabb hjälp och kan se en effekt av deras åtgärder på en gång.”

– Kent. (VD och hälftenägare)

Vill du också få hjälp med att öka dina intäkter med hjälp av digital annonsering? Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!

Vill du öka intäkterna och få bättre lönsamhet i din marknadsföring?

Då har du kommit rätt! Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå era mål!

Få kostnadsfri offert