Paid social – Annonsering i sociala medier

Med paid social syftar man till betald annonsering i sociala medier. Det är ett effektivt och relativt billigt sätt att driva varumärkeskännedom, nyförsäljning, återköp och få in relevanta leads. På Inspot hjälper vi dig med annonsering i breda sociala medier som Facebook, Instagram och Youtube, men också nischade plattformar som TikTok, Snapchat, Pinterest och LinkedIn. 

Från idé till lyckad annons

Sociala medieplattformarna har gjort det enkelt att skapa annonser. Men att skapa annonser som faktiskt märks, konverterar och ger resultat är svårare. För att göra det krävs erfarenhet, djup kunskap om olika plattformar, målgrupper och en stor portion fingertoppskänsla. På Inspot finns experter på annonsering i sociala medier som hjälper dig med alla delar – från grafisk utformning, text, bild, film till målgruppsanalys, annonsstrategi och mätning.

Experter på paid social som ger resultat

Inom ramarna för paid social arbetar vi bland annat med retargeting, produktkataloger och optimering av pågående kampanjer. En annan viktig del av paid social är målspårning, alltså att mäta hur annonseringen faktiskt går och hur väl de svarar till uppsatta mål. Att spåra dina annonser på rätt sätt är avgörande för framgången av befintliga och framtida kampanjer. Vi hjälper dig sätta upp spårningen och ser till att mätningen är korrekt. Allt för att driva konvertering och öka lönsamheten för dig.

Vill du öka intäkterna och få bättre lönsamhet i din marknadsföring?

Då har du kommit rätt! Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå era mål!

Få kostnadsfri offert