fbpx

Ny grafisk profil

Inspot är inne i en mycket spännande fas där stabil utveckling står i fokus. I takt med att allt fler kunder söker sig till oss har vi även fått en hel del nya kollegor på köpet, vilket gör att Inspot växer som aldrig förr. Detta har dock lett till att vår grafiska profil inte riktigt följt med i samma takt som resten av företaget. Vi känner att Inspot har vuxit ur sina nuvarande kläder, därför har vi valt att göra en rensning i garderoben för att göra plats för en ny kollektion!

Vi är både stolta och glada över att kunna presentera en ny grafisk profil som går i linje med vår utveckling. I den nya profilen har vi valt att fånga kärnan i vad Inspot alltid har varit och göra det ännu tydligare för dig vart vi är påväg.

På Inspot har alltid mätbara resultat och intäkter stått i fokus vilket den nya profilen återspeglar och framhäver. Vår nya logotyp har några väl valda vinklar som pekar snett uppåt, likt en uppåtgående graf. I:et i Inspot representerar strålkastaren som alltid ser till att våra kunder syns vid rätt tillfälle och för de viktigaste målgrupperna.

De linjerade vågorna i det grafiska elementet förstärker vårt fokus på tillväxt och ökade intäkter för våra kunder, som grundas i omfattande analyser och data. En våg av ökade intäkter, data och mätbara resultat helt enkelt. Den nya grafiska profilen tar även sitt formspråk i ett rakare och lättare uttryck som fungerar ännu bättre digitalt.

Kort och gott: Inspot är fortfarande samma företag men med ett tydligare och bättre yttre som nu är rustade för framtiden!

Vill du öka intäkterna och få bättre lönsamhet i din marknadsföring?

Då har du kommit rätt! Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå era mål!

Få kostnadsfri offert