Digital marknadsföring som ökar företagets intäkter

Inspot är inriktade på resultat. Ni ska alltid kunna se skillnad och mäta utfallet av våra insatser – oavsett om det gäller annonsering i sociala medier, bygga en konverteringsoptimerad e-handel eller skriva texter som tar er till toppen av sökresultatet. 

Med en skräddarsydd plan för er marknadsföring online kan vi ta ett helhetsgrepp om er digitala närvaro. Vi sköter den dagliga driften och optimeringen, samtidigt som ni har full kontroll. Våra engagerade projektledare håller er också kontinuerligt uppdaterad med löpande uppföljning och resultatrapportering.

Inspot arbetar med mediestrategi för att öka företags synlighet och intäkter

Mediestrategi

Tillsammans med er definierar vi mätbara mål och relevanta målgrupper utifrån er affär.  Sedan sätter vi upp en anpassad plan för er marknadsföring som skapar resultat på riktigt.

Läs mer om Mediestrategi

Inspot arbetar med analys av er digitala marknadsföring för att öka företags ROI

Analys

Utan förståelse för er verksamhet är det svårt att leverera goda resultat. Därför utför vi alltid en analys av era förutsättningar och befintliga medieinvesteringar innan vi föreslår en strategi för arbetet framåt.

Läs mer om Analys

Inspot arbetar med CRO för att öka företags konverteringar och intäkter

Konverteringsoptimering

Att få en besökare eller mottagare att ta önskvärd handling kallas konvertering. Det kan handla om att få dem att köpa en produkt, att kontakta er eller bli medlem. Genom optimering av den digitala kundresan hjälper vi er leda er målgrupp rätt till målet.

Läs mer om Konverteringsoptimering

Inspot arbetar med SEA för ökad synlighet med sökmotorannonsering

SEA / SEM

Sökmotorannonsering är ett effektivt sätt att säkerställa synlighet och hamna högt upp i sökresultaten. Vi har kompetensen och erfarenheten som krävs för att ge er bästa möjliga avkastning på er annonsering.

Läs mer om SEA & SEM

Inspot arbetar med SEO för att öka företags synlighet i sökresultat

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering av era digitala kanaler hjälper er synas när era kunder verkligen behöver er – när de letar efter information. Vi vet vad som krävs för att klättra i sökresultaten.

Läs mer om Sökmotoroptimering

Inspot arbetar me webbutveckling med fokus på SEO och CRO

Webbutveckling

En webbsida som inte håller måttet leder till sämre resultat av investeringar i SEO, SEA och konverteringsoptimering. Vi kan hjälpa er justera befintlig webbdesign eller skapa en helt ny hemsida som är estetiskt tilltalande, sökmotoroptimerad och utvecklad med ett fokus konvertering.

Läs mer om Webbutveckling

Inspot arbetar med sociala medier för att öka företags synlighet

Sociala Medier

83% av svenska folket använder sig av någon typ sociala medieplattform. Det är där era kunder är – så ni behöver synas där också. En stark närvaro i sociala medier bygger varumärke, skapar intresse och driver konvertering.

Läs mer om Sociala Medier

Inspot arbetar med paid social för att söka synligheten med annonsering i sociala medier

Paid Social

Med betald annonsering i sociala medier som Facebook, YouTube, LinkedIn, Pinterest och Instagram kan ni nå ut till precis rätt personer, i precis rätt område, i precis rätt tid. Ökad relevans för er målgrupp och ökade intäkter för ert företag.

Läs mer om Paid Social

Meny