Mediestrategi

Digitala kanaler är en självklar del av modern marknadsföring, som kommer med både stora möjligheter och stora utmaningar.

Vilken kanal ska jag satsa på? Hur använder jag alla funktioner på rätt sätt? Hur sänker jag marknadsföringskostnaderna och samtidigt optimerar resultatet?

Inspot hjälper er till svaren på de frågorna och kan ta den digitala marknadsföringen till nästa nivå. En del i det arbetet är att sätta en mediestrategi med den mest optimala mediemixen för att nå era mål.

Holistisk strategi med fokus på detaljer

För oss är det viktigt med ett helhetsperspektiv på den digitala marknadsföringen, utan att för den skull tappa detaljfokus. Med en förståelse för er verksamhet och med rätt data tar vi fram en skräddarsydd strategi som tar hänsyn till hela kundresan – från övre delen av säljtratten ned till ett faktiskt köp. Vi tar självklart hand om både planering och genomförande av strategin, om så önskas.

Rådgivning och upphandling

Vår mediestrategi görs ofta på årsbasis, för att göra arbetsflödet så smidigt som möjligt för er. Under årets gång stöttar vi gärna med rådgivning, förslag på förbättringsåtgärder och hjälper er vid val och upphandling av tjänster och produkter.

Vill du öka intäkterna och få bättre lönsamhet i din marknadsföring?

Då har du kommit rätt! Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå era mål!

Få kostnadsfri offert