fbpx

Kampanjer på sociala medier med mätbara resultat

Visste du att 83% av Sveriges befolkning finns på sociala medier och att hela 63% av Sveriges befolkning använder sociala medier dagligen?

Om man stannar upp och reflekterar över detta en stund kommer man snabbt till insikt med hur viktigt det är att synas där dina kunder finns.

Boka ett kostnadsfritt möte idag!


  Skicka

  Annonsera på sociala medier?
  Annonsera på sociala medier?

  – Tiktok, Instagram, Facebook eller Linkedin? Vi ser till att ni finns där era kunder kan hitta er!

  De senaste trenderna inom digital marknadsföring
  De senaste trenderna inom digital marknadsföring

  Du kan lita på att vi följer trender och att vi alltid är uppdaterade på det senaste inom vår bransch!

  Därför A/B testar vi alltid våra annonser!
  Därför A/B testar vi alltid våra annonser!

  Vi kvalitetssäkrar och utvärderar våra annonser efter A/B testning och ser till att du alltid får bästa resultat efter din budget.

  Så vet du vilken social plattform du ska använda

  Hos oss på Inspot jobbar ett dedikerat – sociala medier – team med att alltid se till att du möter dina kunder där de faktiskt befinner sig. Vi jobbar med en rad olika plattformar för att möta de yngre målgrupperna på till exempel Tiktok, de lite äldre på Instagram och Facebook och slutligen även företag på plattformar som Linkedin. Du som kund vet bäst vilka dina slutkunder är och vi hjälper dig att välja plattform utefter det! 

  Vårt mål är att nå ut till potentiella nya kunder som inte ens visste att de har ett behov av era produkter – samtidigt som vi attraherar och behåller era befintliga kunder.

  Så lyckas du med en kampanj på sociala medier!

  Så lyckas du med en kampanj på sociala medier!

  För det första är det viktigt att veta vilket slutmålet med kampanjen är. Om du själv är osäker över detta så hjälper vi dig självklart med allt från behovsanalys till färdig kampanj. Har du istället själv ett hum om hur du vill nå ut till dina kunder lyssnar vi självklart och utformar kampanjen efter dina önskemål – med vår expertis till hjälp.

  Vi är inte rädda för att växla fokus efter de senaste trenderna eller testa på nya saker vid behov. Marknadsföring på sociala medier är en bransch som ständigt ändras med nya lagar, regler och förhållningssätt. Därför håller vi oss ständigt uppdaterade på de senaste trenderna för att alltid finnas där som en trygg axel att luta dig mot. I och med att vi tycker att sociala medier är det roligaste som finns slipper du hålla dig uppdaterad. Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig.

  Vi skapar innehåll som engagerar på sociala medier

  Förutom att vi hjälper dig med annonsering vet vi hur viktigt det är med din image på sociala medier. Vi hjälper dig med allt från att ta fram en strategi för hur och vart du ska finnas på dina sociala kanaler, till att skapa attraktivt innehåll som engagerar dina kunder. Vår vision är att ha ett utifrån-och-in-tänk vilket innebär att vi sätter era kunder och deras behov i fokus. Vi skapar innehåll som just era följare vill se och höra.

  Vi uppdaterar oss dagligen kring vad som inspirerar och attraherar såväl algoritmer som era kunder. Just nu står vi inför en ny era inom sociala plattformar som gör att det kan bli svårare för dig att själv få bra räckvidd på ditt organiska content. Det krävs helt enkelt ett riktigt duktigt team bakom varje inlägg. Vi på Inspot vet att det krävs eftertanke, erfarenhet och en god analytisk förmåga för att du ska synas på platser där just dina kunder kan hitta dig. Oavsett om det gäller en reel på Instagram eller en video på TikTok.

  Caroline Isaksson Butikschef ICA Stabby rekomenderar Inspot

  ”Inspot hjälpte oss att vända en stor utmaning under pandemin till succé. Från att butiksbesökarna sjönk allt mer dag för dag, till att vi sedan behövde anställa personal för att hinna med alla beställningar online.”

  Caroline Isaksson,
  Butikschef ICA Stabby

  Vill du öka intäkterna och få bättre lönsamhet i din marknadsföring?

  Då har du kommit rätt! Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå era mål!

  Få kostnadsfri offert