fbpx

Sociala medier

Öka din räckvidd med mätbara SoMe insatser

Visste du att 63 procent av Sveriges befolkning använder sociala medier dagligen? Därför är det viktigt att du syns där dina kunder finns. På Inspot hjälper vi dig att skapa skräddarsydda strategier som både engagerar och når ut till din målgrupp. Kontakta oss redan idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig eller scrolla ner för att läsa mer!

En bra investering

Därför ska du finnas på sociala medier!

Annonsering utan konkurrens

På sociala medier står du i rampljuset! Vi lyfter fram dina produkter till din målgrupp där du själv får berätta varför dina kunder ska välja dig framför dina konkurrenter.

Bygg förtroende

Genom att närvara på sociala medier gör du dig sökbar för din målgrupp och med hjälp av oss ser vi till att din målgrupp får en positiv upplevelse av sitt besök på dina sociala kanaler.

Nya kunder på 3,2,1

Med hjälp av ålder, kön, geografi, intressen & till om med jobbtitel kan vi hitta din perfekta målgrupp. Oavsett om du riktar dig till företag eller enskilda konsumenter, ser vi till att dina produkter når rätt person, vid rätt tidpunkt, varje gång.

Mätbara resultat

Det här hjälper vi företag med idag

Vårt team hjälper dig att välja rätt plattform baserat på var dina kunder finns. Oavsett om det gäller TikTok, Meta , Pinterest eller Linkedin har vi kunskapen för att hjälpa just dig.

Annonsering

Vi hjälper såväl tjänstebolag som e-handlare med ökad varumärkeskännedom samtidigt som vi ser till att våra kunder får så hög avkastning som möjligt på sin investering genom annonser på sociala medier.

Organiskt innehåll

Vi hjälper er att bygga ett community med trogna följare som älskar ert innehåll. Oavsett om ni jobbar med era organiska kanaler idag eller vill starta från början.

Annonsering

Vi förbättrar era annonserings­resultat

Avancerad teknologi

Vi strävar efter att göra dig inte bara konkurrenskraftig, utan helt oöverträffbar. Genom att använda banbrytande teknologi och en verktygslåda som är skräddarsydd för dina behov, sätter vi dig i förarsätet i den ständigt föränderliga världen av sociala medier.

Kvalitetssäkrade rutiner

Vi kvalitetssäkrar och utvärderar alltid vårt arbete och har lång erfarenhet av olika kundcase som gett oss det perfekta framgångsreceptet. När du anlitar oss för sociala medier får du inte bara en specialist, du får en partner som är lika engagerad i din framgång som du är.

Transparenta resultat

Vi förstår vikten av att känna sig trygg och informerad när du investerar i sociala medier. Därför erbjuder vi fullständig insyn i vårt arbete, så att du alltid sitter på kontrollen. Med vårt egna rapportverktyg kan du enkelt följa våra framsteg i realtid och vara säker på att varje krona du investerar ger dig maximal avkastning.

Fokus på konvertering

Annonsera på sociala medier med mätbara resultat

Vill du nå ut till din målgrupp utan att få uppmärksamheten stulen av dina konkurrenter? Då ska du annonsera på sociala medier. Här står du ensam i rampljuset och får själv berätta varför dina kunder ska välja just dig. Inspots sociala medie- avdelning är inte som alla andra och jobbar alltid för att hitta nya kreativa verktyg för att öka våra kunders konvertering. Vi använder alltid den senaste teknologin allt ifrån management verktyg som hjälper oss skapa dynamiska annonser till kraftfulla AI verktyg som gör vårt arbete unikt i vår bransch. Oavsett om ditt mål är att få in fler offertförfrågningar eller öka försäljningen av dina produkter så kan vi hjälpa dig. Vårt mål är att du ska få så hög lönsamhet som möjligt på din investering. På sociala medier finns det flera kreativa annonsformat som hjälper dig att komma i kontakt med dina kunder. Vårt team på sociala medier jobbar aktivt för att utveckla dina kontaktytor!

Daniel Apethun, VD på Inspot

Organiskt

Vi ökar räckvidden i dina organiska kanaler

Gedigen erfarenhet

Vårt team av SoMe specialister har bred erfarenhet med olika bakgrund. Vissa är själva kreatörer på Tiktok, andra driver eget inredningskonto på Instagram. Därför förstår vi hur algoritmen fungerar och hur du ska nå ut på bästa sätt.

Trendspanare

Vi vet vilka trender som du ska haka på och som passar till ditt varumärke. Eller så ser vi till att det är ni som är trendskapare själva? Oavsett så finns det ingen tid att förlora, vi är handelskraftiga och ser till att ni är med i algoritmen.

Förbättrar ert arbetssätt

Vi är inte rädda för att ifrågasätta befintliga rutiner och förbättra ert arbete med era sociala kanaler. Vi ser till att ert arbete blir effektivt och genomslagskraftigt till målgruppen!

Varumärkesbyggande

Nå ut med organiskt innehåll på sociala medier

Oavsett om ni redan arbetar med sociala medier eller behöver hjälp att komma igång är Inspot din kunniga partner i sociala mediedjungeln. Någon som kan ta hand om den dagliga hanteringen och uppdateringen av era konton, tar fram grafisk design och copy eller som kan fungera som ett bollplank till ert interna team. Vi arbetar alltid resultatfokuserat med målsättningen att öka din räckvidd och bygga communityn med rätt följare – oavsett vilken plattform du vill ha hjälp med!

Aktuellt

Våra senaste artiklar inom sociala medier

dator i inloggningsläge

Sociala medier

5 säkerhetstips för sociala medier och så gör du om du blivit hackad

Upptäck mer
Så lyckas du med dina annonser på sociala medier

Sociala medier

Annonsera på sociala medier – maxa avkastningen med paid social

Upptäck mer

Sociala medier

Allt du behöver veta om Metas Conversions API

Upptäck mer

Vill du öka intäkterna och få bättre lönsamhet i din marknadsföring?

Då har du kommit rätt! Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå era mål!

Få kostnadsfri offert