Sociala medier

Med sociala medier finns potentialen att nå många människor för en relativt liten peng. Men det viktiga är vad folk gör efter de har sett inlägget eller posten.

Det räcker inte bara med att synas för relevanta målgrupper, de måste också agera på ert innehåll – registrera sig för det där nyhetsbrevet, börja följa er profil eller klicka på köp-knappen. Det är här vi på Inspot kan skapa affärsnytta som märks på sista raden.

Målgruppsanalys och strategi för sociala medier

Sociala medier börjar med målgrupperna: Vilka är det egentligen vi ska nå? Vad har de för intressen? Vilka problem kan vi lösa åt dem? Här är det bättre att rikta sig rätt än brett, utifrån demografi, intressen och geografi. Vi tar gärna fram en målgruppsanalys, s.k. prospecting, och sociala mediestrategi med utgångspunkt i er basmålgrupp.

Innehåll och helhetshantering som gör skillnad

Oavsett om ni redan arbetar med sociala medier eller behöver hjälp att komma igång är Inspot din kunniga partner i sociala mediedjungeln. Någon som kan ta hand om den dagliga hanteringen och uppdateringen av era konton, tar fram grafisk design och copy eller som kan fungera som ett bollplank till ert interna team. Vi arbetar alltid resultatfokuserat med målsättningen att driva konvertering.

Vi jobbar med

Vill du öka intäkterna och få bättre lönsamhet i din marknadsföring?

Då har du kommit rätt! Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå era mål!

Få kostnadsfri offert