fbpx

Trollhättans Truck – fortsatt förtroende för annonsering online!

Trollhättans Truck har sedan 1988 hyrt ut både truckar och liftar till privatpersoner och företag. I dagsläget kan du som kund både hyra, köpa och serva truckar och liftar hos Trollhättans Truck. 

När Inspot redan 2015 fick möjligheten att sköta all digital marknadsföring var målet att kunden ville växa och bli den ledande aktören inom sin region. Vi kan stolt presentera att detta mål är uppnått med goda resultat och lönsamhet där Trollhättans truck faktiskt är den största aktören på marknaden inom sin region. Utöver detta har Inspot även lyckats driva in nya kunder till den stora satsningen på förarutbildningar för både truck, lift och kranar samt etableringen i Göteborg. 

Resultat

Inspot har med hjälp av digital marknadsföring uppnått kundens mål med bravur och har år efter år fått möjligheten att fortsätta sköta annonseringen online. Vi är mycket stolta och glada över de förtroende vi fått över åren och ser fram emot fler lönsamma år tillsammans med Trollhättans Truck i framtiden.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med digital annonsering? Hör av dig till oss idag så berättar vi mer! 

Vill du öka intäkterna och få bättre lönsamhet i din marknadsföring?

Då har du kommit rätt! Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå era mål!

Få kostnadsfri offert