fbpx
Kundcase

Digital marknadsföring med snabbt resultat

Innan Vattenbutiken ingick samarbete med Inspot hade de knappt någon erfarenhet av marknadsföring. De hade provat på lokala tidningsannonser ett tag, men tyckte att det var svårt att se något resultat. Efter att ha pausat sin reklam under en period beslutade de att satsa på Google Ads och valde Inspot som sin partner. Resultatet väntade inte. Efter tre månader ökade försäljningen med 500 procent på deras webbshop.

Få kostnadsfri offert

”Med hjälp av Inspot ökade vår tillväxt på webben med 500% på tre månader.”

Kent, VD på vattenfabriken
Kent Adolfsson
VD, Vattenbutiken
Sökresultat på Google för pool kemikalier
Google Ads

Google Ads dubblade intäkterna på två år

Efter den starka starten med en ökad försäljningen på 500 procent ringde Vattenbutikens VD, Kent Adolfsson, till Inspot. Försäljningen hade gått för bra och han var tvungen att pausa all annonsering. Anledningen var att de helt enkelt inte hann att packa alla ordrar som rullade in från deras hemsida. Efter att Google Ads-annonseringen återupptogs har Vattenbutiken sett en fortsatt ökning av deras tillväxt. Efter två år av digital marknadsföring hade Vattenbutiken dubblat sina intäkter. En stor del av försäljningen kom från webben, där vi på Inspot har varit med och drivit utvecklingen.

Resultat

Vattenbutikens resultat i siffror

När ett företag inleder ett samarbete med Inspot kan de alltid känna sig trygga i att vi presenterar resultatet av vårt arbete.

+500%

Ökade intäkter på e-handeln

+24%

Ökad konverterings­frekvens

+31%

Ökat värde per session

Video

Marknadsföring fick pausas efter för kraftig efterfrågan

Vattenbutikens VD, Kent Adolfsson, delar med sig av sina framgångshistorier efter samarbetet med Inspot. Han berättar bland annat om företagets tidigare erfarenheter av traditionell marknadsföring och om den imponerande tillväxt som fick dem att pausa annonseringen när efterfrågan blev för mäktig för att hantera på en gång.

Kent, VD på vattenfabriken

”Vi hade ingen erfarenhet av digital marknadsföring innan Inspot kom in i bilden. När vi först fick möjlighet att jobba med Inspot gjorde vi en testperiod på några månader och där blev vi
extremt överraskade!”

Kent Adolfsson
VD, Vattenbutiken

Daniel Apethun, VD på Inspot

Vill du ha hjälp med din digitala marknadsföring?

Sedan Vattenbutiken kom till Inspot har de varit nöjda med vad vi presterat och samarbetet är fortfarande pågående. Vill du också se ditt företags intäkter växa och behöver hjälp med din digitala marknadsföring?

Få kostnadsfri offert

Vill du öka intäkterna och få bättre lönsamhet i din marknadsföring?

Då har du kommit rätt! Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå era mål!

Få kostnadsfri offert