fbpx
Four friends, hundgodis

Kundcase

Four Friends – ökad digital närvaro gav resultat direkt!

Vi har tillsammans med kund jobbat med SEO-optimerade artiklar, tagit fram kampanjer och tävlingar för sociala medier och jobbat löpande med webboptimering. Målet var att hitta, nå ut till och påverka beteendet hos slutkund. Detta med syfte att öka försäljning och stärka varumärket hos FourFriends återförsäljare.

”Vi är mycket nöjda med samarbetet vi haft med Inspot och respektive avdelning”

FourFriends


OM FOUR FRIENDS

Lupus Foder AB är en grossist som tillverkar djurmat och tillbehör till såväl hund, katt och smådjur under varumärket FourFriends.


Bakgrund

FourFriends ville ta ett helhetsgrepp runt sin digitala närvaro och varumärkeskännedom på internet.

Four Friends logo

ÖKAD VARUMÄRKESKÄNNEDOM

Marknadsföring genom olika kanaler samtidigt

När FourFriends och Inspot inledde sitt arbete var målet att öka försäljningen samt att öka varumärkeskännedomen hos FourFriends återförsäljare. För att nå upp till dessa mål har vi jobbat med en rad olika tjänster. Vi har bland annat tagit fram sökmotoroptimerade artiklar, jobbat aktivt med sociala medie-annonser samt arbetat löpande med webboptimering av hemsidan. Vår projektledare och respektive team har även hela tiden jobbat nära kunden och fungerat som ett bollplank.

Daniel Apethun, VD på Inspot

RESULTAT

Strategisk kommunikation ledde till högre digital närvaro

I tätt samarbete med kund har Inspot under samarbetet levererat en strategi med syfte att skapa relevans och förtroende för varumärket FourFriends. Detta ledde i sin tur till att FourFriends nu har ökat sin digitala närvaro sett till exponeringar, CTR, growth rate och framförallt antalet konverteringar.

Vill du öka intäkterna och få bättre lönsamhet i din marknadsföring?

Då har du kommit rätt! Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå era mål!

Få kostnadsfri offert