fbpx

KUNDCASE

Ny visuell identitet
för Lundqvist

Lundqvist Maskin & Verktyg har i nästan 100 år gjort skillnad för kunder och anställda genom att leverera produkter och tjänster med hög kvalitet utifrån kundernas behov och samhällets förändring. De säljer ett brett sortiment av verktyg, maskiner och industriförnödenheter från ledande tillverkare till verkstads- och serviceindustrin, stat och kommun.

Ny visuell identitet för Lundqvist Maskin & Verktyg AB

Uppdrag & lösning

Grafisk profil med enhetligt uttryck

I och med att Lundqvist Maskin & Verktyg sedan start har förvärvat och slagits samman med andra verksamheter har varumärket börjat spreta lite åt olika håll. Därav uppkom behovet att se över den befintliga grafiska profilen.

Inspots uppdrag blev att ta fram en ny grafisk profil och skapa ett enhetligt uttryck för varumärket där företagets värdeord, vision och mission ligger till grund för den nya visuella framtoningen. Vi tog fram en ny, sammanhållen visuell identitet som representerar hela koncernen och företagets kärnvärden. Från logotypdesign till färgpalett, typografi och grafiska element, har vår skräddarsydda lösning gett Lundqvist en unik och minnesvärd närvaro. Slutresultatet blev en modern och stabil byggsten med ett distinkt och särskiljande uttryck för all kommunikation.


Tjänster

Design
Lundqvist nya grafiska profil på tre mobilskärmar
Duk på en tegelvägg med Lundqvist Maskin och verktyg ABs nya visuella identitet
Visitkort från lundqvist med ny grafisk identitet
Tejprullar från Lundqvist och en skåpbil med Lundqvist nya grafiska profil
Blå tygpåse med Lundqvist logga
Två butikskyltar från Lundqvist med ny grafisk profil gjord av Inspot

Vill du öka intäkterna och få bättre lönsamhet i din marknadsföring?

Då har du kommit rätt! Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå era mål!

Få kostnadsfri offert